top of page
  • modernabilisim

Gönderdiğiniz yardımlar zamanında yerine ulaşsın

Güncelleme tarihi: 12 Nis 2020

Virüs salgını tüm dünyayı sarınca anladık ki olağan üstü hallede ayakta kalmanın temel kuralı dayanışabilmek. Milletçe bu alanda başarılı olduğumuzu rahatça söyleyebilirim. Yalnızca devlet değil, yerel yönetimler de bu alanda çok özverili çalışmalar yürüterek zor durumdaki vatandaşlara yardım eli uzatabilmek için canla başla çalışıyorlar.

Ne var ki pek çoğunun bu çabası nispetinde başarı sağladığını söyleyemeyiz. Çünkü özellikle kalabalık şehirlerde bir anda yardıma ihtiyaç duyan çok sayıda kişi olduğundan ve belediyeler yeterli personele sahip olmadığından dolayı talep toplama, değerlendirme, yardım belirleme ve zamanında iletmede sorunlar yaşanabiliyor.


Bunun önüne geçmek için en büyük ihtiyaç esnek bir organizasyon yapısı ikincisi ise bu orgaizasyonu takip edebileceğiniz esnek bir yazılım. İşte MOBIDI bu ikinci ihtiyacı karşılıyor.



Saha ekiplerinin cep telefonlarına yüklenen MOBIDI mobil uygulaması, ofis kullanıcılarının kullandığı MOBIDI Ofis ile tam entegre olarak kusursuz koordinasyon sağlanmasına imkan veriyor. Yapılacak yardım tipi, yardım miktarı, teslim tarihi ve adresi sahadaki görevli personelin uygulamasına doğrudan veya görevli gruba veya sahadaki herkese görev olarak atanabiliyor. Görevi üzerine alan personel, işlemi yaptığında bulunduğu konum ve gerçekleştirilen işle birlikte görevi tamamlanmış olarak kaydederek kapatıyor. İstenirse kayda ilave notlar, fotoğraf, video, teslim alanın imzası gibi ilave veriler ekleyebiliyor.


Böylece bir yandan görevin tamamlanması kesin olarak kayıt altına alınırken diğer yandan raporlanması, performans ölçümü gibi ihtyaçlar da kolaylıkla karşılanıyor. Aynı zamanda görevin tebliği, denetlenmesi ve belgelenmesi için oluşturulan evrak kalabalığından kurutulp kağıt ve akaryakıttan tasarruf ediliyor. En önemlisi zaman kazanılarak aynı sürede çok daha fazla görevin tamamlanması sağlanıyor.



MOBIDI sayesinde yardım alanlar ihtiyaçlarını zamanında karşılarken, hem dağıtan hem yardım alanın memnun olacağı, insani şartlarda operasyonun yürütülmesi sağlanıyor.


Esnek form yapısıyla diğer bir ço


k saha görevinin koordinasyonunu kolaylaştıran, zaman ve para kazandıran MOBIDI uygulaması hakkında detaylı bilgi almak içinle info@modernabilisim.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.


71 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page